Tréningek

DOLGOZZ VELÜNK ÉLŐBEN, HALADJ GYORSABBAN!

NAPTÁR

  • ELŐADÓI ALAPTRÉNING JANATA KRISZTÁVAL
    2017. JÚNIUS 29
  • HALADÓ ELŐADÓI TRÉNING JANATA KRISZTÁVAL
    2017. JÚLIUS 4
  • MARKETING SZUPERKONFERENCIA
    2018. MÁJUS 23-24
KORÁBBI RRENDEZVÉNYEINK
TELJES LISTA...

3 meglepő ok, amiért minden rendezvényünkön nyernél, ha ott lennél:

1. Egy számodra fontos témával, amivel nehezen haladsz, itt fókuszáltan foglalkozhatsz és kitörhetsz (cammogás helyett)
2. Döntéseket hozhatsz, és minél több döntést hozol, annál jobban fog menni a céged

3. Csinálj velünk szelfit és tanítsd az ügyfeleidet is arra, hogy tanulni jó!

ELŐADÓI ALAPTRÉNING JANATA KRISZTÁVAL

2017. JÚNIUS 29

Amikor meghívunk egy rendezvényünkre valakit előadni, aki szakmailag kiváló, de nincs színpadi gyakorlata, akkor a felkészítését ezzel a tréninggel kezdjük...

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKHEZ >>

HALADÓ ELŐADÓI TRÉNING JANATA KRISZTÁVAL

2017. JÚLIUS 4

A felejthetetlen előadó titka - avagy ha már nem csak informálni akarsz, hanem inspirálni is! Legyél Te a következő rendezvény leghatásosabb, legemlékezetesebb előadója...

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKHEZ >>

MARKETING SZUPERKONFERENCIA

2018. MÁJUS 23-24

A Marketing Commando tavaszi VIP konferenciája, 2 napig a legújabb, legerőteljesebb marketing stratégiákkal, és a vevőink krémjével, 2008 óta minden évben

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKHEZ >>


Ügyfeleink szerint

Már sokadszor voltam rendezvényeteken és újra megerősítőst nyert ,hogy jó helyen tanulok!!! [...] A legszebb ,hogy a webesünkkel együtt voltunk a konferencián és külön "megállapodást" is kötöttünk a megvalósításra vonatkozóan [...] Köszönjük a sok jó ötletet!

Marton Zoltán
FONTANA

Szerintem nagyon jó volt a konferencia, maximálisan meg vagyok elégedve, mind a tartalommal, mind a szervezéssel. Úgy érzem rengeteg gyakorlati tudást kaptam, amit fel tudok használni a saját vállalkozásunkban.

Hajnik Ágota
Menyegzőre Fel!

Szeretnék nektek köszönetet mondani a munkátokért. Az elmúlt hónapban rekord nyereséget értünk el egy olyan üzletágban, aminél „nyáron a fű se nő”

Kalapos László
Infofutár-Mikrotech Kft.

Kezdő vállalkozásként, egészen pontosan bővülés és online piacra lépés előtt álló vállalkozásként rengeteg hasznos tanácsot kaptunk. Jó tudni, hogy van egy olyan hazai bástya, ahol haladó szemlélet és napra kész tudás érhető el.

Lippai Attila
HELP 2U Kft

Azok a társaim, barátaim és ismerőseim, akik tavaly is részt vettek az Marketing
Szuperkonferencián, sok izgalmat ígértek. Kíváncsi voltam, hogy 10 (+1) Marketing Fitnesz után mit kaphatok Tőletek! Nem is csalódtam! Sikerült abba az állapotba hoznotok, hogy:
- új inspirációkat, ötleteket, nézőpontokat kaptam;
- új, rövid- és hosszú távú feladatokat "kaptam" (találtam ki magamnak);
- olyan problémáim megoldására kaptam Tőletek ötleteket és megoldási lehetőségeket - javaslatokat, amelyeket eddig szinte megoldhatatlannak tartottam.

Gál Sándor
ASSUR Kft

Gábortól tanultam szinte mindent, amivel ma a cégem pénzt keres. Mi mást mondhatnék róla? Talán annyit, hogy a legbevállalósabb, leginnovatívabb marketingesek, egyben a legmániákusabb önképzők egyike. Ha Wolf Gábor egy új marketing eszközt mutat, a legjobb, ha azt teszi, amit akkor kell tenni, amikor egy tűzszerészt futni lát: gondolkodás nélkül kövesse.

Horváth Attila
bélyegzoexpressz.hu

A Marketing Szuperkonferencián elhangzott érzelem hormonos előadásodon készített jegyzeteim alapján csináltam egy belsős blog sorozatot a cégnél. Csak átfordítottam marketingről managementre és ügyfélkezelésre a tanulságokat.
Tudod, nálunk sok a mérnök, akik a megfogható dolgokat szeretik. Az érzelmek szerepéről kevésbé befogadók, ha azt a "lélekből" kiindulva próbálja valaki bemutatni. DE, amikor olyan konkrét dolgok vannak valami mögött, mint a molekulák, akkor mindjárt rendben lesz a dolog.
Szóval köszi az előadásért!

Rónai Balázs
ABESSE