Mennyi tudást, tippet, tanácsot vagy véleményt bírsz kiszedni belőlünk pár óra alatt?

HA CSAK EGY KAMPÁNNYAL, MARKETING ESZKÖZZEL KAPCSOLATBAN SZERETNÉD KIKÉRNI SZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT, AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

Mik a legfontosabb kérdéseid a marketingeddel kapcsolatban?

  • Taktikákat, marketing ötleteket keresel, amik alapján önállóan léphetsz majd tovább?
  • A következő marketing kampányodat szeretnéd átbeszélni? Milyen marketing eszközt válassz, hogyan indulj el? Vagy már meg is mutatnád a terveket és segítsünk tökéletesíteni?
  • Esetleg csak irányokat keresel és jó lenne beszélni valakivel, aki ért a marketinghez?

Akkor kérj egy Rohamkonzultációt! Ennek során azt kérdezel, amit csak akarsz, bármilyen marketing kérdésedre választ kaphatsz, bármilyen akciót átbeszélhetünk, vagy akár a céged teljes marketing stratégiáját is.

A konzultáció ára:

A Rohamkonzultáció időtartama 3 óra, 
melynek ára 120e Ft + áfa (bruttó 152 400 Ft)/3 óra.

100% GARANCIA a tanácsadásra!

Ha a tanácsadással nem vagy maximálisan elégedett, akkor csak jelezd az első óra végén és a konzultáció díját visszatérítjük 2 munkanapon belül. A célunk, hogy teljesen elégedett legyél a kapott eredményekkel, és ha nem vagy az, akkor mi ragaszkodunk ahhoz, hogy semmit se fizess, semmit se veszíts!

A konzultáció feltétele:

Az együttműködés sokkal gyorsabb, gördülékenyebb és eredményesebb, ha ugyanazt a nyelvet beszéljük, ugyanazokat az alapelveket alkalmazzuk. Ezért a Marketing Rohamkonzultációt kizárólag az veheti igénybe, akire igaz az alábbiak valamelyike:

  • megvásárolta és használja a Marketing Biblia c könyvet
  • részt vett a Marketing Commando valamely nem ingyenes tréningjén
  • Marketing Navigátor tagság

"Hogy rendelhetem meg a rohamkonzultációt?"

Konzultációs igényedet küldd el e-mailben hozzánk a  hello@marketingcommando.hu  e-mail címre, és senior szakértőnk hamarosan keresni fog Téged.

Fontos, hogy mindenképp írd le miben szeretnél segítséget kérni.