A Marketing Expo visszatér

JÖVŐ | NE VÁRD. CSINÁLD!

KONFERENCIA  ★  KIÁLLÍTÁS  ★  VÁSÁR

88 NAP

88:88:88

88

Magyarország legrangosabb
kisvállalati marketing eseménye 2010 óta
2018. október 17. szerda 8:00 - 19:00
Budapest, Lurdy Konferencia Központ

Itt az űrkorszak - beszállsz, vagy lemaradsz?

A modern marketing mindenkié!

"Mr Yakamoto, üdv a GAP-ben! Elégedett volt a trikónkkal amit visel?" - kérdezi a mesterséges intelligencia a Minority Report c. scifiben a főhőst, amikor belép az üzletbe.

Várj, ez csak tegnap volt sci-fi.
Ma már megveheted a rendszert a boltodba, és még csak sokba sem kerül.

Ez mind a Tiéd lehet! Te tudtad?

Hogy a Google mesterséges intelligenciája, a Tensorflow már "bérelhető" bárki számára? Percek kérdése, és annyit kell kérdezned: "Google, hogyan futtathatom fel cégem?"

Hogy pár hónapja bemutatták a rendszert, ami telemarketing hívásokat végez emberi hangon, de gépi intelligenciával? A másik oldalon a vevő úgy érzi, egy elő emberrel beszél - Neked is jól jönne egy telemarketinges kolléga, bérköltségek nélkül?

Hogy a Facebook már arcról felismeri a fotókon az embereket és automatikusan bejelöli őket? Huhhh, csak képzeld ezt el a boltodban, vagy egy rendezvényeden...

Hogy a Google vadiúj hirdetési rendszere képes megtanulni a weboldaladat és kiválasztani az ahhoz legeredményesebb hirdetést? Neked talán már nem is kell megtanulnod se mérni, se tesztelni - mihez kezdesz ennyi felszabaduló idővel?

Hogy a legnépszerűbb chatbot alkalmazást már közel félmillió vállalkozás használja? És minden nap több száz új cég csatlakozik (több mint 10 év után újra élvezhetünk 90% feletti megnyitásokat!)

A modern marketing mindenkié
- ne maradj le, szállj be és gyere a Marketing Expóra!Wolf Gábor
alapító
Marketing Commando,
a Marketing Expo főszervezője

Mi ez a
Marketing EXPO?

Most jössz életedben először?
Üdv! Egy gyors bemutatkozás:

A Marketing Expo
A kisvállalati marketing legnagyobb országos rendezvénye, ami 2010 óta a legtöbb vállalkozót és kivitelezőt mozgatta meg, eddig közel 10 000 hozzád hasonló résztvevővel...

Konferencia
Bőség zavara a marketing eszközökben? Légy képben a kisvállalati marketing újdonságaival, haladj a konkurenseid előtt, válassz okosan marketing eszközt, ne aprózd el magad!

Kiállítás
Ki tudja megvalósítani Neked az új marketing eszközöket? Itt bizonyítottan minőségi marketing kivitelezőket találsz, akik már dolgoztak velünk vagy ügyfeleinkkel. Egyetlen nap alatt letudhatsz több hónapnyi tárgyalást velük! Induljon be az a megvalósítás!

Vásár
Különleges ajánlatok százai, csak egyetlen nap, hogy jó áron tudd népszerűsíteni a márkádat

A kisvállalati marketing piacvezetője, a Marketing Commando szervezésében.
Válogatott, minőségi partnerekkel együtt.

Gyere el szinte INGYEN
A Marketing Expo jegyárát a kiállítók többsége beszámítja az árába, sokszor akár a teljes belépődíjat. Akár a többszörösét is visszakeresheted estére!

Újdonság, idén először!
Instant, „azonnalösszeszerelős” workshop-ok: csak beülsz a laptopoddal / okostelefonoddal, és az előadó utasításait követve valamit ott helyben megcsinálsz: beállítasz, feltöltesz, összeraksz, elindítasz, kipróbálsz. Lehet életed első Insta oldala, pop-up ablaka, online fizetési modulja, visszahívási rendszere. Semmi elmélet. Semmi cicoma. Csak konkrét tennivalók, lépésről-lépésre. Nézd meg lejjebb a műsort, tetszeni fog!

Plenáris előadások a nagyteremben

Marketing hiperugrás:
most ne maradj le!

Wolf Gábor

Marketing Commando

Ebben az unalmas tartalom-hegyeket hányó, a piacot kacatokkalteleszóró, másokat agyatlanul másoló világban Te legyél az avagány márka, amire a vevő epekedve vágyakozik!

IGEN, a marketing eszközök sosem látott bőségében élünk...

IGEN, ma már divatos marketingezni, és ezért rengetegen beszálltak,

IGEN, ma már olyan könnyű eljuttatni az üzenetedet a vevőnek, mintsoha eddig a történelemben...

És ez elhozta az utópiát?
A marketing aranykort?

Dehogy is! Te is pontosan látod: elönt minket az olvashatatlan cikkeközöne, a nézhetetlen videók cunamija, a lájkvadász, de semmitmondóposztok lavinája.

És ez kinyitotta a legnagyobb lehetőséget.

A Lehetőséget, hogy a tucatcégek közül Te emelkedj ki, légy Te az egyedi!

A Lehetőséget, hogy a kommunikációs szennyözönben a Te üzenetedlegyen a friss víz...

A lehetőséget, hogy a be nem tartott ígéretek világában Te nyerd el avevő bizalmát...

Wolf Gábor, október 17-én bemutatja a marketinged csúcsát, amiegyszerűbb mint gondolnád.

Tudományos szövegírás fantasztikus eredményekhez

Janata Kriszta

Marketing Commando

Tudjuk: a vevőid gyökeresen megváltoztak.
De akkor a reklámszövegeid is?

A vevő máshogy figyel. Mark Zuckerberg azt állítja: azért erősítettek rá a messenger platformra, mert a mai fogyasztó jobban szeret telefonálgatás helyett üzenetet küldeni, mert - figyelj! - "ahhoz kevesebb figyelem szükséges."

Ha a vevőd kevésbé figyel, akkor hogyan tudod kizökkenteni?
Hogyan tudod felrázni?
Hogyan tudod ráirányítani a figyelmét a hirdetésedre? A kampányodra?

Akarod a piac figyelmét?
Akkor ideje máshogy kommunikálnod, mint a többiek...


Marketing Űrhódítóknak

Nyirő Réka

Marketing Commando

“Egy év alatt átrendezem a piacot!”

Ha csalódtál már a “gyors siker ígéretében”, ha már nem hiszel az “azonnali eredeményeket garantáló” trükkökben, viszont megtapasztaltad a tervszerű növekedés elsöprő erejét, akkor Réka prezentációját imádni fogod!

Hogyan rendezte át 12 vállalkozó a cégét?
Hogyan rendezte át a marketing stratégiáját?
És hogyan rendeze át a piacát 12 hónap alatt?

Honnan hová jutottak el, és pontosan milyen lépéseken át? Hogyan motiválták magukat a 12 hónap alatt? Konkrétan milyen marketing feladatokat oldottak meg ehhez?

Felnyitjuk a motorháztetőt, hogy adjunk Neked egy pontos, kövehető, 12 hónapos tervet, amivel Te is átrendezheted az iparágadat. Ha már eleged van a kapkodásból és a rövid távú taktikákból, és készen állsz nagyban gondolkodni.

Azt mondják, az ember túlértékeli, hogy mire képes egy hónap alatt - de masszívan alulértékeli, hogy mire képes egy év alatt. Hadd adjunk egy tervet Neked a következő 12 hónapra!


Vezess vagy vegetálj

Sebestyén Márton

SeoLab


Az online reklámpiac demokrácia helyett arisztokráciát hozott. Minden piacon az első három játékos vonja ki a profit 90-95%-át, csupán morzsákat hagyva a többieknek. De rengeteg piacon a piacvezetői helyek üresek még, és betöltésre várnak – de ez a lehetőség gyorsan zárul...

20 cégből 17 nem piacvezető. A vállalkozások többsége nem gyorsan növekvő piacon működik. Ergo érdemi nyereség alig várható belőle, mert a kereslet stagnál, vagy csökken, vagy a piacvezető viszi haza a profitot. Igazság szerint a jelenlegi állapotában 20-ból 17 cégből ki kellene szállnia egy ambiciózus tulajnak...

Vagy új stratégiát kellene kidolgoznia.

Mi ez az új stratégia ezen a megváltozott digitális piacon? Hogyan tudod ellenőrizni a stratégiád helyességét? Hogyan tudod ellenőrizni a kezdő vállalkozásod létjogosultságát és várható profitját, hogy ne veszíts éveket és milliókat?

Erre ad választ Sebestyén Márton, aki a Marketing Commando szerint a legokosabb online marketing szakember ma Magyarországon.


Szekció előadások

FIGYELEM!

Ezek nem a más konferenciákon megszokott 20 perces "mozi trailer" előadások.

Itt minden előadótól azt kértük: állítson össze egy ÚJ, EXKLUZÍV, 45 perces OKTATÁST.

Ide tanulni, tájékozódni gyere - eltanulni a legjobb specialistáktól a legfrissebb trükkjeiket!

Melyik érdekel a legjobban?

Specialisták a Marketing Expo különtermeiben:

Így klónozd a legjobb ügyfeleidet, 5 lépésben

Keleti József ügyvezető | Bisnode Magyarország

Biztos irigykedsz azokra, akik a Facebook zseniális algoritmusával "klónozni" tudják a legjobb ügyfeleiket, és azok felé kiemelkedő eredményességgel hirdetni. Mit szólnál, ha azt mondanám: ezt egy címadatbázissal is meg lehet csinálni, akár a B2B szektorban is? Nekünk sikerült, és most 5 lépésben megmutatjuk: hol találhatsz a legjobb üzleti ügyfeleidhez hasonló, gyorsan döntő, jól fizető, vásárolni akaró potenciális ügyfeleket. Üzleti adatbázisban most először - gyere és profitálj belőle az elsők közt!

Az új vevőgeneráció már nem telefonál:
cégépítés és automatizálás online időpontfoglalással

Balogh Péter | Booked4us

Lehet hozzád online időpontot foglalni? Csak azért kérdezem, mert új ügyfeleid kétharmadát veszítheted el, ha még mindig azt várod, hogy felhívjanak. Ezzel szemben a magyar oldalak többségén még mindig egyetlen Call to Actionnel találkozunk: "Hívjon, egyeztessünk időpontot!" Ebben az előadásban megmutatom:

 • hogyan veszítesz évente akár 1 millió forintot a hívogatással (akkor is, ha csak magánvállalkozó vagy);
 • miért nem szeretünk telefonon foglalni (és miért lesz ez egyre rosszabb);
 • hogyan égeti el a profitodat a meg nem jelent ügyfél;
 • hogyan növeld a konverziót az oldaladon, hirdetéseidben mindössze negyed óra alatt (akár a többszörösére);
 • hogyan válhat egy egyszerű eszköz komoly versenyelőnnyé a piacodon.

Tarts velem ezen az előadáson, ha lehet hozzád időpontot foglalni és neked is régóta fejfájást okoz, amikor a munkatársaid idejét feleslegesen rabolja a telefonálgatás és levelezés.

Influencer: 2019 első számú hiteles reklámcsatornája

Farkas Dániel | STAR network

Tudtad, hogy ügyes kkv-k, akik időben léptek, ma több tízezer potenciális vásárlót érnek el véleményvezérekkel? A felszínen kifejezetten egyszerűnek tűnhet az influencer marketing, azonban számos olyan buktatója is van, amik könnyedén elkerülhetők alapos felkészüléssel, szakmai segítségnyújtással. Farkas Dániel előadásából kiderül, hogy miként lehet hatékony kampányokat létrehozni, mik a legújabb trendek, kik a legnépszerűbb véleményvezérek és kiderül Te kedves résztvevő hogyan válhatsz szakmai influencerré akár már 1-2 hónapon belül.

Ha nézel magyar youtube-ereket, valószínűleg Farkas Dániel és csapata menedzseli őket, és koordinálja velük az influencer kampányaikat. Senki másnak nincs itthon ekkora tapasztalata a témában – az előadása kihagyhatatlan!

"Emberi chatbot - Futurisztikus közösségi média kampányok MOST?

Klausz Melinda | Klausz Social Group

Chatbot: az új sláger! Vagy már próbálod, vagy irigykedve nézel azokra, akik már használják. De ez nem csak annyi, hogy beállítasz valamit és működik magától...

A mesterséges intelligencia először kerül kkv közelbe, és itt a pillanat, hogy:
- segítsen az ügyfélszolgálatodban és terhet vegyen le a válladról...
- kiszolgálja a modern fogyasztót, aki lassan elvárja a chatbot funkciót...
- email lista helyett már a chatbot listádra küldd ki a promóidat, REKORD megnyitásért, átkattintásért, és eladási számokért...

De a mesterséges intelligencia, amit beleprogramozhatunk a chatbotba, hogyan lesz emberi? Milyen lesz a jövőnk, ha csak az automatizmusokra hagyatkozunk? Miközben csak akkor lesz önálló a rendszerünk és akkor lesz több szabadidőnk, ha automatizálunk is.

Gyere, tájékozódj végre, és csapj bele a chatbot világba! Könnyen lehet, hogy 2019-ben ez fogja a céged forgalmának egy markáns részét szállítani...

Hogyan ne nézz ki elavultnak?

Pálfi Évi | Stílusakadémia & B2W

1. Ismerd meg a 2019/20-as évek design trendjeit!
2. Válj az iparágad vizuális vezetőjévé, és
3. Kezdd el magadhoz csábítani az igényes vevőket!

Miért kell, hogy minden hibát Te vegyél észre? Miért nincs senki másnak szépérzéke a környékeden? Hol vannak az igényes grafikusok, akik hozni tudnák azt a színvonalat, amit Te megálmodtál?

Ha meghatározó számodra a szépségre való törekvés, ott a helyed ezen az előadáson, melyen Pálfi Évi:

- megmutatja azokat a trendeket, amiket egyszerűen be tudsz építeni a vizuális marketingedbe,
- segít látványos és ütős elemekkel frissíteni a már megunt hirdetéseidet,
- megtanít egy profi designer szemével látni, hogy le tudd ellenőrizni: mi működik és mi nem,
- még egy olyan tesztet is megtanít, amit ott azonnal be is élesíthetsz és nem tart tovább 2 másodpercnél!

Felejtsd el a rossz konverziókat, az árakciókat, az olcsó vevőket. Nem ezért kezdtél vállalkozni, igaz? A Te piacod a színvonalas vevő, akit a szépség vonz, akit a friss látványvilág tesz boldoggá, és akit az igényesség inspirál. Legyél Te az ő első választásuk, hiszen ilyen vevőkkel élvezet az üzlet!

Egyről a kettőre

Gál Kristóf | Vállalkozófejlesztés

A magyar vállalkozók 95%-a "egyedülvállalkozó".

Ez azt jelenti, hogy a vállalkozása napi működése 100%-os függésben van tőle. Nem tud elmenni normálisan 2 hét szabira, mert akkor megáll az élet.

A legtöbb ilyen „egyedülvállalkozó” ténylegesen egyedül is van a bizniszben, azaz nincs munkatársa. Márpedig munkatársak nélkül nem lehet megélni a vállalkozók két legfontosabb szabadságát: az idő és a pénz szabadságát. Azaz, hogy annyi szabadidőnk legyen, amennyit akarunk, és hogy annyi pénzünk legyen, amennyit akarunk.

Mi az oka annak, hogy olyan kevesen jutnak csak el a valódi vállalkozásig, ahol a vállalkozó a vállalkozást építi, nem pedig pusztán az egyik alkalmazott a saját vállalkozásában?

Milyen gondolkodásmód és milyen stratégiák kellenek ahhoz, hogy egy vállalkozó egyről a kettőre tudjon lépni?

A profitteremtés hatás-többszörözői

Weiser István | marketing stratéga

Marketing leckék egyenesen Sanghaiból, ahol sokkal nagyobb piaci versenyben kell növekedniük a cégeknek...

4 különleges módszer/eszköz, hogy a vevőid nagyságrenddel többet költsenek el nálad a konkurenciád helyett:

1. A költekezés pszichológiája
2. Árazás 2.0 - Miért félünk árat emelni, és hogyan csináljuk, ha mégis muszáj?
3. Vásárlói élményteremtés XXI. századi eszközei Sanghaiból
4. Weiser Fastpass - Hogyan kerülhetsz egyenesen a konkurenciád elé, 90 nap alatt?

A győztes ajánlatok bajnoka

... avagy mi a titka azoknak, akik a beérkező ajánlatkérések döntő többségét megnyerik?

Egerszegi Krisztián | MiniCRM

Tudtad, hogy van Magyarországon pár tucat cég, akik szinte minden beérkező ajánlatkérést megnyernek? És nem a termékük egyedi, nem az áruk a legalacsonyabb és nem favorizálja őket a politika. Becsületes vállalkozók, akik elsajátították az ajánlatírás, ajánlatadás és ajánlat megnyerés művészetét. Most a titkuk a Tiéd lehet: ha a céged is ajánlatokon keresztül szerez munkákat, eladásokat, akkor még évekig áldani fogod magad azért, hogy részt vettél ezen a mesterkurzuson...

Amit a Mesterséges Intelligenciától tanultam és Te is AZONNAL alkalmazhatod:

Surányi Ferenc | MIclub

Ahol az M.I. megjelenik, ott az ember labdába sem rúghat. Nem véletlen, hogy az online világ nagyhatalmai mind M.I.-t használnak és olyan eredményesek, ami emberi ésszel felfoghatatlan.

7. éve fejlesztünk egy webáruházra köthető Mesterséges Intelligencia rendszert, amit 100-nál is több webshop használ, és az így gyűjtött tapasztalatomat szeretném megosztani veled:

 • átlagos 47%-os email megnyitási ráta, csak tarts be 2 szabályt
 • 4-szer magasabb vásárlási hajlandóság, csak kezeld így az érdeklődőt
 • email sablon: 100 kiküldött emailből átlagosan 8 vásárló és minden nap használhatod. Csak másold le (tárgy mező + szöveg + grafika)
 • forró lead tömegesen az értékesítőknek a weboldaladról. Módszer + minta szöveg, amit már holnap alkalmazhatsz (2 különböző módszer és mindkét esetben 80% feletti lezárási arány)

+1: egyszeri, 1-2 órás munka és AZONNAL felére csökkennek a reklámköltségeid (haladó technika).

Tarts velem 45 percre, alkalmazd, amit az M.I. tesztelt ki több mint 100 webáruházban, és érj el olyan sikereket, amiről mások csak álmodnak!

Telefonon is: csak szabályosan!

Kun Szabolcs | ArenimTel

Öt hónap telt el a GDPR életbe lépése óta, de arról senki sem beszél, hogy az ügyfélszolgálatnak hogyan kell kezelnie az adatokat? Kun Szabolcs erről gyűjtötte össze és ismerteti a legfontosabb tudnivalókat:

 • Milyen személyes adatok keletkeznek egy telefonos ügyfélszolgálati rendszerben?
 • Hogyan kell kezelni ezeket az adatokat az adatkezelőknek és az adatfeldolgozóknak?
 • Egyáltalán ki az adatkezelő és az adatfeldolgozó ebben az esetben?
 • Kinek és mit kell tennie az adatkezelés biztonsága érdekében?
 • Milyen jogi, technikai és szervezeti felkészültség szükséges a felhasználó és a call center szolgáltató oldaláról?

Ha direkt marketinget végzel, és van telefonos ügyfélszolgálatod, ez az előadás pont Neked szól!

Instant „azonnal-összeszerelős” WORKSHOPOK

Kezelj nehéz ügyfeleket is magabiztosan!

Lippner Tamás

A legtöbb értékesítő mindig hasonló módon beszél az ügyfelekkel, pedig ami az egyik ügyfélnek gyógyszer, az a másiknak méreg. Hogyan lehet villámgyorsan, akár telefonon felismerni, hogy milyen személyiségtípusú ügyfélről van szó, majd testreszabottan építeni a különböző emberek bizalmát?

Működj együtt másokkal könnyebben, nyerd el több ember bizalmát, növeld a bevételedet - 15 perc alatt!

Céges Instagram oldal létrehozása nulláról, lépésről lépésre

Kovács László

Te is fel akarsz ülni az instagram-hullámra? Irigyled az elérést, a reakciókat, pláne a Facebook-hoz képest? Fiatalokra is célzol? Life-style kommunikációt akarsz? Akkor gyere és Kovács László megmutatja, hogyan állítsd be a céges oldaladat nulláról. Pont úgy, azokkal a módszerekkel, ahogyan idén nyáron már Wolf Gábort is megtanította.

Feltétel: okostelefon, 4G mobil adat, és installáld az ingyenes Instagram applikációt.

Exit pop up a honlapodra 15 perc alatt

Gazsó Kata | Optimonk

Így csinálsz vicces / ütős / vagány vagy rámenős pop up-ot az oldaladon, 15 percen belül:
- ingyenes próbafiók regisztráció: 3 perc,
- sablon kiválasztása: 2 perc,
- testreszabás: 7 perc,
- tesztkampány beállítása: 3 perc.

Feltétel: 1. legyen egy saját weboldalad (nem csak webáruház)! 2. Laptopot hozz magaddal!

Amatőr fotóból profi - 15 perc alatt

Pálfi Éva | Stílusakadémia & B2W

Ma már nincs poszt kép nélkül - de ki lájkolna egy tré fotót??? Ennek itt és most vége: kattints egy képet, tölts le egy ingyenes appot, és Éva megmutatja, hogyan tudod pár gyors kattintással Insta-képesre bűvölni a fotódat. Ezzel garantáltan megbabonázod még a legbambább görgetőket is!

Feltétel: 1. mobil legyen nálad! 2. Akarj posztolni!

15 perc és pontosan megtudod: mennyire elégedettek veled a vevőid

Weiser István | marketing stratéga

Imádnak? Nagyon - alig – kicsit se - most kiderül. Hogyan? Letöltesz egy ingyenes szoftvert, és tömegesen mérhetővé teszed a vásárlóid elégedettségét. Megér 15 percet?

Feltétel: mobil legyen nálad!

MiniCRM elkezdése 15 perc alatt, lépésről lépésben

Egerszegi Krisztián | MiniCRM

Már egy ideje szemezel a MiniCRM-mel, de úgy gondoltad, hogy nehéz lesz elindulni vele? Most 15 perc alatt segítünk beindítani és elkezdeni használni, hogy végre élvezhesd a hatékonyságát!

Hozd magaddal a laptopodat, minden mást mi biztosítunk.
(A MiniCRM próba verziója ingyenes, még fizetned sem kell érte.)

Ütős álláshirdetés nulláról, 15 perc alatt

Janata Kriszta | MarketingCommando

Küzdelem új embert felvenni? A marketing legújabb frontvonala nem új vevőt szerezni, hanem új kollégát. De akkor miért néz ki minden álláshirdetés ugyanúgy? Janata Kriszta végigvezet egy "marketingesen" megfogalmazott álláshirdetés meglepően hatásos és ritkán használt elemein. Egy kész álláshirdetéssel fogsz kisétálni, ami friss, izgalmas és vonzó lesz, teljesen ki fog lógni a sorból - hogy instant vonzóbb legyél mint munkahely!

Életed első Facebook élője, lépésről lépésre, 15 percben

Wolf Gábor | MarketingCommando

Fogd a mobilodat és végigléptetlek életed első élőjének előkészítésén, indításán, lezárásán, és az egy legfontosabb utómunkálatán. Ráadásul csak egy teszt csoportban, hogy az élődet egy ismerősöd / követőd se láthassa, szóval ha bénázol, az köztünk marad.

Feltétel: iPhone vagy Android okostelefon, működő szelfi kamerával, 4G mobil adat, a telefonon Facebook applikáció, létező Facebook profil. Opcionális: Facebook Pages app, a céges oldal kezelésére.

Építs új kapcsolatokat!

Mit mondanak, akik már voltak Marketing Expon?

"Tudom, hogy itt minden előadás biztosan jó lesz és nem fogok csalódni."

Vida Ágnes
kismamablog.hu
gazdagmami.hu


"Több olyan partneri kapcsolat is kialakult, ami itt kezdődött."

Posta Tibor
sat.hu

"Néha az a fő problémánk, hogy nem látjuk a fától az erdőt, és kellenek az ötletek."

Oprea Iulia
tiroli.hu

Újdonságok

Instant összeszerelős workshop-ok! 

Csak ülj be a laptopoddal, smartphone-oddal, és LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE velünk együtt létrehozol valamit.
Csináld meg VÉGRE, ami már régóta nyomta a lelkedet!

VADONATÚJ előadások, Expo EXKLUZÍV:

Újdonságok, amit nem láttál videón, nem olvastál blogon - új trükkök és stratégiák, amiket ELSŐKÉNT az új Expo résztvevői tudnak bevetni a piacukon.

"Marketing Butik" (MIIIICSODAAA?!)

Igen, ezt már tavaly is kipróbáltuk, és abszolút siker volt: imádta a közönség! Ezért idén is folytatjuk. Miért? Mert több kiváló marketing kivitelező van - szövegírók, webesek, grafikusok, fotósok - akik egyedül dolgoznak, és így egy komplett standot nem éri meg nekik kibérelni.
Viszont az ügyfeleink RENGETEG ilyen specialistával dolgoznak! Ezért 2017-ben megteremtettünk egy új kiállítói formát, a Marketing Butikot. Csak a Marketing Expón - gyere és ismerkedj meg szóló specialistákkal!

Ez NEM a szokásos marketing konferencia!

Minden évben innoválunk (amit utánunk minden évben lemásolnak rólunk mások).
Kitől akarsz tanulni? ;-)

És ki akarsz lenni a piacodon: az eredeti, vagy a másolat?

JÖVŐ | NE VÁRD. CSINÁLD!

Miért érdemes
azonnal regisztrálnod?

 • 7.

  A Marketing Expo a kihagyhatatlan, amin mindenki ott van! A legtöbb résztvevő 2010 óta, a legjobb kiállítók, a legrangosabb marketing show! Kérdés: a céged növekedésében fontos szerepet szánsz a marketingnek? Akkor itt megtalálod hozzá a recepteket, a kivitelezőket, a partnereket. Neked is itt a helyed, ez nem kérdés! Te is tudod, hogy a céged sikerét a marketing hozza el - évente egy napot talán szánhatsz rá, igaz?

 • 6.

  Új kiállítók, új kivitelezők versenyeznek érted! Tudom, hogy egy csomó marketing ötleted van, ami csak porosodik a fejedben! Tudod, milyen érzés lesz, amikor itt találsz valakit, aki végre azt mondja: "sima ügy, megcsinálom Neked!" Ugye tudod, hogy pont ezek fogják a cégedet előre vinni? Idén új és izgalmas kiállítókkal bővül a Marketing Expo, valamint a vadonatúj Marketing Butikkal, egyéni specialistákkal, akik különleges ajánlatokkal várják, hogy segítségedre lehessenek ebben. Gyere el és beszélj velük, vagy fél évnyi találkozót, megbeszélést lerendezhetsz egyetlen nap alatt!

 • 5.

  Új előadások! Mik az újdonságok, amikkel előnyt szerzel 2018-ban? Tudd meg attól a csapattól, amelyik a legnagyobb kisvállalati ügyfélkörrel szerzi a tapasztalatait - és amit most megoszt a Marketing Expo közönségével... ELSŐSORBAN azoknak, akik a piacukon ELSŐKÉNT akarják bevetni a legújabb marketing fogásokat, és inkább EREDETIK akarnak lenni, mint másolatok.

 • 4.

  Ülj be, csináld meg 15 perc alatt Már régóta meg akarod csinálni. Annyira jó lenne, ha beülhetnél egy szakértő mellé, aki lépésről lépésre megmutatná! Hát most beülhetsz: pipáld ki a régóta megvalósítandó marketing eszközeidet az Expo új, “instant összeszerelős” workshopjain!

 • 3.

  Vigyázz, elhalad melletted a marketing! A tavalyi Marketing Expo óta bejött a Facebook élő videó - és eltűntek a webinárok. Megjelent a dinamikus remarketing, amivel hirdethetsz csak azoknak, akik egy bizonyos videódat megnézték - és hanyatlott a feliratkozás. Elterjedt az automatikus bankkártya megterhelés (ami előfizetési szolgáltatások százait tették lehetővé) - és elkezdett hanyatlani az utánvétes vásárlás. Megjelent a LinkedIn hirdetés - és szinte teljesen eltűntek a webes cégregiszter oldalak.. A honlapokon a látogatók többsége okostelefonról jön - az asztali gépek leszorultak a második helyre. A honlapok többsége reszponzív lett, és okos marketingesek ma már először mobilra tervezik a honlapjukat - csak másodszor asztali gépre. "Csali" helyett mindenki "marketing futószalagokat" kezdett építeni. Elterjedtek a Facebook csoportok, rengeteg ügyfelünk ezeken kommunikál az ügyfeleivel - míg az email marketing tovább hanyatlik. Gyere és vedd fel a tempót, különben végleg lemaradsz!

 • 2.

  A Milliárd Forintos Folyosók A korábbi résztvevők beszámolójából kiderül: a legnagyobb együttműködések, eladások, nagy ötletek a szünetekben születnek meg, egy közös szendvicsezés fölött. Ki az, akivel már rég szerettél volna találkozni? Itt most megtalálod, és végre elkezdhetitek azt az együttműködést, ami talán az egész jövő évedet meghatározza... Úgy is mindenki azt mondja, hogy a Marketing Commando vevői a legjobbak!

 • 1.

  Mert a Marketing Expo kihagyhatatlan Ma már sok kkv rendezvény van, de csak ezt az egyet fémjelzi a Marketing Commando, a kisvállalati marketing piacvezető cége. Ha Te is piacvezető vagy, vagy az akarsz lenni a piacodon, kitől akarsz tanulni, a futottakmégektől? Ha van benned ambíció, ha van benned versenyszellem, akkor gyere - a mi körünkben ez dicsőség!

Időpont, jegyinfó

FIGYELEM:

1. A belépőd akár teljes árát le tudod vásárolni a kiállítók standján! Ehhez belépéskor 4 db br. 8.000 Ft-os kupont kapsz (na jó, az értékével még egy kicsit csaltunk is a javadra). Hogy ezeket egyetlen standon, vagy külön-külön költöd el, az a Te döntésed: járd végig a kiállítókat és érdeklődj, ők mit ajánlanak a kuponokért! Hajrá, sikeres “beváltást”!

2. A Marketing Expo 2010-es indulása óta minden évben TELTHÁZAS volt - sokan ezért maradtak le róla. Foglald le MOST a jegyedet!

Időpont: 2018. október 17. szerda, 8:00-19:00
Helyszín: Lurdy Konferencia Központ

Kényelmesen hatalmas helyszín, világos termek és kiállítói tér, számos étterem, jó közlekedés.

Idáig legörgettél
és még nem vettél
jegyet?

Csak kíváncsi voltál, hogy mi van még az oldalon?
Ez a vége :) Görgess vissza és gyorsan foglald le a helyed!

Kinek NEM való a Marketing Expo?

Komolyan, kit akarsz átverni?
Ha igaznak tartod akár CSAK az egyiket az alábbiakból,
a Marketing Expo nem Neked való:

 • „NEM akarok piacvezető lenni!” Az nem azt jelenti ám, hogy Te akarsz a legnagyobb magyar cég lenni! Lehet, hogy Te akarsz a lakótelep első számú pizzériája lenni, az is piacvezető. Vagy Te akarsz a fogklinikák első számú IT szolgáltatója lenni, az is piacvezető szerep.

 • "NEM akarok a piacvezető marketing tanácsadótól tanulni!” Tudod, mi örülünk akkor is, ha mástól tanulsz marketinget. Mert akkor is legalább tanulsz marketinget! De eljön a nap, amikor felteszed magadnak a kérdést: "Ha én a legjobb akarok lenni a piacon, akkor megelégedhetek másodrendű alapanyagokkal? Másodrendű alkalmazottakkal? Másodrendű hirdetésekkel?"

 • "NEM akarok pénzt költeni marketing információra, hiszen ott van minden ingyen a neten!” Helyesbítek: SOK információ van a neten, de nem minden. Ha rákeresel befektetési tippekre, abból is SOK infó van a neten, de szerinted ott van az is, amivel a top brókerek az igazi pénzt csinálják? ;-) Persze kaját is osztanak ingyen, abból is sok van.

 • „NEM kell értenem a marketinghez, ezért vannak alvállalkozóim.” Jártál már autószerelőnél? Szerinted ki fizet nála többet, aki ért a kocsikhoz, vagy akiről lesüt, hogy fogalma sincs róluk? Hadd mondjak egy érdekeset: a tipikus Marketing Commando ügyfél gyakran legalább olyan tájékozott mint egy kivitelező, mint egy webes, grafikus. Jól tud kiadni munkát. És jól tudja értékelni, véleményezni a kapott munkát. Ne hagyd magad megvezetni, gyere és képezd magad. És aztán hajtsd ki a kiviteleződből a legjobbat!

 • „NEM akarok egy nap alatt több tucat kivitelezőt megnézni!” Ha Neked program az, hogy fél éven át hajkurászd azokat a kivitelezőket, akikről fogalmad sincs, hogy bízhatsz-e bennük, akkor tényleg nem Neked való a Marketing Expo. Akinek ennyi a szabadideje...

 • „NEM tudok 25 ezer forintot kiadni a jegyre!” Ez esetben két választásod van. Az első, hogy ha ilyen kezdő még a céged, akkor tényleg ne erre gyere el. Inkább vedd meg a Kisvállalati Marketing Bibliát 5 ezer forintért. Majd eljössz, ha a céged 25 ezer forint kiadást meg sem érez. Igazából azt akarom, azt kívánom Neked, hogy többmilliós képzésekre is el tudj menni úgy, hogy a céged meg sem érzi a kiadást. A másik választás? Én (Wolf Gábor, e sorok írója) és több ma sikeres ügyfelem jártunk már akkor szakmai konferenciákra, amikor erre csak koplalva tudtunk félretenni. Az első amerikai konferenciára úgy mentem ki, hogy a helyszín melletti legolcsóbb szálláson aludtam, és szendvicset csomagoltam, amit a szünetben titokban ettem meg. Surányi Feri mesélte, hogy kezdő korában az egyik konferenciánkra úgy jött, hogy mellette csak a munkásszállást tudta megfizetni. Szóval rajtad áll!

 • „NEM akarok elmenni csak még egy marketing rendezvényre!” A Marketing Expo nem "csak még egy marketing rendezvény". Sokan élnek abból, hogy minket másolnak, mert mi elsőként kezdtük, piacvezetőként. És piacvezetőt akarunk faragni belőled is!

Megváltoztathatod a világot!

Tudom, hogy ez csak egy konferencia, csak egy nap. Kazal Kolos, egy ügyfelünk mondja, ő azért szeret a Marketing Expóra járni, mert egy évig utána az ott kapott hangulatból, tudásból táplálkozik.

Ő diszlexiás gyerekeknek segít, hogy kevesebb szenvedés legyen nekik az iskola, a tanulás.  

Egy másik ügyfelünk sosem járt főiskolára, egyetemre - de pont a napokban posztolta, hogy a bevételéből Oxfordba járatja a gyerekét. 

Te is jobbá teszed a világot: a sajátodét, a családod világát. Munkát adsz másoknak.
Bevételt adsz az alvállalkozóidnak.

A terméked, szolgáltatásod megkönnyíti a vevőid életét. 

És mert jó a bevételed, becsületesen tudsz vállalkozni, aki éjszaka jól alszik.

Nem marketingről szól ez - hanem erről. Ezért csináljuk mi is. Gyere és nézd meg, hogyan!

Várunk szeretettel!

Időpont: 2018. október 17. szerda 8:00 - 19:00

Helyszín: Lurdy Konferencia Központ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.