Mennyi tudást, tippet, tanácsot vagy véleményt bírsz kiszedni
belőlünk pár óra alatt?

HA CSAK EGY KAMPÁNNYAL, MARKETING ESZKÖZZEL KAPCSOLATBAN SZERETNÉD KIKÉRNI SZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT, AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

Mik a legfontosabb kérdéseid a marketingeddel kapcsolatban?

  • Taktikákat, marketing ötleteket keresel, amik alapján önállóan léphetsz majd tovább?
  • A következő marketing kampányodat szeretnéd átbeszélni? Milyen marketing eszközt válassz, hogyan indulj el? Vagy már meg is mutatnád a terveket és segítsünk tökéletesíteni?
  • Esetleg csak irányokat keresel és jó lenne beszélni valakivel, aki ért a marketinghez?

Akkor kérj egy Rohamkonzultációt! Ennek során azt kérdezel, amit csak akarsz, bármilyen marketing kérdésedre választ kaphatsz, bármilyen akciót átbeszélhetünk, vagy akár a céged teljes marketing stratégiáját is.



A konzultáció díja:

1 óra konzultáció díja 200 euró +áfa,
3 óra díja pedig 500 euró +áfa.



100% GARANCIA a tanácsadásra!

Ha a tanácsadással nem vagy maximálisan elégedett, akkor csak jelezd az első óra végén és a konzultáció díját visszatérítjük 2 munkanapon belül. A célunk, hogy teljesen elégedett legyél a kapott eredményekkel, és ha nem vagy az, akkor mi ragaszkodunk ahhoz, hogy semmit se fizess, semmit se veszíts!



A konzultáció feltétele:

Konzultációt kizárólag gotomarketing tagokkal vállalunk, mert ők már egészen biztosan ismerik és elfogadják az általunk képviselt üzleti filozófiát. Azt tanácsoljuk, legyél előbb gotomarketing tag, ne a konzultációval kezdd. Az ügyfélszolgálatunk szívesen segít benne: hello@marketingcommando.hu

Jelentkezz konzultációra itt: