gotomarketingPRO (éves) upgrade

PRO (éves) upgrade

Alap gotomarketing tag vagy? Vagy frissen csatlakoztál a PROba, de ott lennél az MSZK-n?
Az MSZK kapui előtted is nyitva állnak! Csak annyit kell tenned, hogy a gotomarketing fiókod előfizetésének típusát átállítod “éves gotomarketingPRO” előfizetésre, és máris részt vehetsz a 2021-es Marketing Szuperkonferencián.

Hogyan állíthatod át az előfizetésed típusát 6 egyszerű lépésben?

1. lépés:

Jelentkezz be a gotomarketing profilodba ide kattintva >>

2. lépés:

Bejelentkezés után, a “Profil” menüponton belül keresd az “Előfizetés típusa” almenüpontot, vagy csak kattints ide és oda navigálunk >>

3. lépés:

Lentebb görgetve a jobb oldali legszélső oszlopban találod az előfizetési típusokat amire átválthatsz. Az 2021-es Marketing Szuperkonferencián úgy vehetsz részt, ha “gotomarketingPRO éves” tagságra váltasz.

4. lépés:

Kattints a lila “VÁLTÁS” gombra.
(A képen piros körrel jelölve)

5. lépés:

Ez után már csak a képernyőd tetején felugró ablakban meg kell erősítened a váltási szándékodat. Csak kattints az “OK” gombra, és a rendszerünk max 1 munkanapon belül átváltja a tagságodat, és terheli a korábbi előfizetésedhez használt bankkártyádat.

6. lépés:

Miután átváltottad az előfizetésedet, jelezd nekünk vissza ezen az űrlapon keresztül, hogy rád is számíthatunk az idei MSZK-n!

És kész!

Gyakran ismételt kérdés: Átváltáskor miért kevesebb a “Most fizetendő” összeg, mint az éves gotomarketingPRO tagság általános díja?

Minden előfizetési szint havidíját “előre” fizeted. Az aktuálisan kifizetett hónapból már eltelt egy adott időszak, ami természetesen nem veszik el. Ezért mikor átváltasz, az előfizetési időszakodból eltelt időt összeget arányosan levonjuk az éves tagságod díjából.

A következő terhelésed az átváltásod napjától számított 1 év múlva történik meg, már az általános éves díjjal.

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol Emi és Judit szívesen segítenek!

Email:
hello@marketingcommando.hu

Telefon:
+36 30 825 7162

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol Emi és Judit szívesen segítenek!

Email:
hello@marketingcommando.hu

Telefon:
+36 30 825 7162