Mi az a gotomarketing?

Ezért csatlakozik egyre több piacorientált vállalkozó ehhez a különleges csoporthoz...

Mi ez a gotomarketing, és miért csatlakoznak csőstül a vállalkozások?

Trend 1:
Nincsenek állami megrendeléseid?

Csak nem azt akarod mondani, hogy becsületesen, piaci körülmények közt kell felfuttatnod a vállalkozásodat?! Nem vagy egyedül. Legalább páran mutassunk jó példát a következő generációnak, igaz? Legalább páran aludjunk jól éjszaka. Viszont ehhez durván marketingre lesz szükséged - a gotomarketing-ben megtalálod minden csínját-bínját!

Trend 2:
Nem vagy kíváncsi a szülési fájdalomra, csak a babát akarod látni

Extrém elfoglalt lettél Te is? Nincs időd a bő létre eresztett tananyagokra, posztokra? A gotomarketing-ben olyan tananyagokat találsz, amik le vannak csupaszítva a lényegre, hogy villámgyorsan csak megnézd és megvalósíts. Pikk-pakk! Mi is pörgünk.

Trend 3:
"Hülyékkel vagyok körbevéve!"

... akik szerint a jó bornak nem kell a cégér. Akik nem értik, miért kell szelfizni egy konferenciáról. Akik nem értik, miért jó dolog az ambíció. Akik azt hiszik, a reklám csak megvezetés. Meglepetés: a gotomarketing tele van olyanokkal, mint Te, akik egy húron pendülnek veled! Akik előtt bénázni nem szégyen. Akik tapsolnak, ha sok lájkot kapsz. Akik megértik, hogy egy élő videó előtt alaposabban sminkelsz mint randi előtt.

Trend 4:
Vége a csináld-magad-marketingnek :(

A marketing tegnap "single player" játék volt - ma 100% multiplayer. Tegnap összedobtad a honlapodat WP-ben, egyedül integráltad bele a MailChimp-et, és még a számlázz.hu-t is bekötötted. Ej! Ma már API-k, GDPR, adatvédelmi nyilatkozat, automatikus havi hitelkártya levonás - ez egyedül már nem megy! Ehhez kellenek vállalkozó barátok, akikről lemásolhatod - és kivitelezők, akik összerakják Neked, mert ez már túl van a normál ember szintjén. A gotomarketing-ben megtalálod őket!

Trend 5:
Tudod, hogy ha az infó ingyenes, akkor Te vagy a termék

Te jó ég, amikor még azt hittük, hogy a weben minden infó elérhető ingyen! Van egy kör, aki már megérti, hogy a legfontosabb infó csak prémium áron érhető el. A legfontosabb képességeket nem adják ingyen. Veled az a deal, hogy Te finanszírozod a havidíjat (olcsó!), mi meg azzal foglalkozunk, hogy a legütősebb, legfrissebb marketing infót tárjuk eléd, hogy elhúzhass a nyomodban loholó konkurencia orra elől, és lekőrözd őket, miközben fogalmuk sincs, hogy ezt meg hogy csináltad.

Trend 6:
Csak meg akarsz kérdezni egy szakértőt

Eleget próbáltad más iparágak marketing tippjeit magadra alkalmazni, most már inkább csak le akarod másolni valakinek a leckéjét, nem akarsz gondolkodni, csak konkrét tanácsot kérni a saját cégedre vonatkoztatva, igaz? A gotomarketing-ben ezt megteheted a nyílt kérdezz-felelek napokon, minden hónapban. Gyere és végre tedd fel a kérdésed!

Trend 7:
A marketing elfejlődik és Te meg lemaradsz

Csak nem azt akarod mondani, hogy becsületesen, piaci körülmények közt kell felfuttatnod a vállalkozásodat?! Nem vagy egyedül. Legalább páran mutassunk jó példát a következő generációnak, igaz? Legalább páran aludjunk jól éjszaka. Viszont ehhez durván marketingre lesz szükséged - a gotomarketing-ben megtalálod minden csínját-bínját!

Épp ezért, amikor meghirdettük a gotomarketing-et, BUMM, azonnal felépült egy közösség. Nézd csak, mi mindent kínálunk Neked:

Hozzáférést kapsz ezekhez mind:

Könyvtár

A gotomarketing tagság olyan, mint egy könyvtárbérlet: a fix havidíjért a teljes tananyag könyvtárunkhoz hozzáférsz. Mint a Trófeagrill: egy fix árért annyit tanulsz, amennyit csak akarsz! Ez a könyvtár folyamatosan bővül, így megéri tagnak maradni 

-HBO marketingeseknek!

Pár tananyag, ami már elérhető:

 • - Hogyan készíts marketing tervet 1 óra alatt
 • - Facebook élő videótréning az elindulástól a profi szintig
 • - Új vevők, tömegével, fillérekért
 • - Az első 100 vevőd
 • - GDPR tudnivalók marketingeseknek

Több mint 1 millió forintértékű tananyag - havi 5e(+áfa) forintért.

Élők

A Marketing Commando népszerű heti élő videója már csak gotomarketing tagok számára elérhető.Pár adás, amit a belépés után már is megnézhetsz:

 • - Drágul az online - mi a teendő?
 • - A Google újdonságai és hatásuk a cégedre
 • - A régi termékeidet hogyan tálald újként,frissként, és keltsd fel velük a piac érdeklődését?
 • - A megvalósítók titka,avagy a 30 napos kihívás
 • - Marketing tanácsadásélőben: tudj meg új dolgokat a cégedről!
 • - Nem elcsépelt piaci bevezetési kampánytípusok

Új élők minden héten -már csak a gotomarketing-ben!

Meetup

Gyere és találkozz velünk élőben a meetupjainkon! Ezeken rétegtémákat érintünk, tehát nincs ott minden gotomarketing tag, csak akit érint. Meetup témák:

 • - B2B marketing, avagy hogyan adjunk el nagy cégeknek
 • - Facebook élő videókészítők meetup-ja
 • - Honlap átalakítás meetup
 • - Rendezvénymarketing meetup
 • - Tanuljunk meg képet szerkeszteni meetup
 • - Hogyan menedzseljem a marketingesemet meetup

Figyelem: a meetup belépődíja extra (kivéve gotomarketing PROtagoknak), viszont gotomarketing exkluzív,csak tagok jöhetnek.

#

Zárt Facebook csoport

Itt nem csak az élőket nézheted, de ha van egykérdéses... nézd csak:

 • - Keresel egymegbízhatós webest?Kérdezd meg!
 • - Szeretnéd megmutatniés véleményeztetni többiekkel az új honlapodat? Posztoldki!
 • - Csináltál egy új videót,és szeretnél azonnal nézettséget rá? Kérd meg a többieket!
 • - Beszólt neked egy konkurens, és szeretnél egy ütősválaszt írni nekik?Dobd be a közösbe
 • - Nem jönnek az ajánlások? Mutasd meg az oldalad és kérj véleményt.

A zárt csoport kizárólag aktív gotomarketing tagoknak szól. Már csak ezért is megéri a tagság.

*A gotomarketing és a PRO díja céges költségként elszámolható

Gotomarketing számokban

430
Vállalkozó
80
Marketinges
#
37
Kivitelező
141
PRO tag

*A gotomarketing és a PRO díja céges költségként elszámolható

Üzenet NEKED azoktól, akik már bent vannak

Los Angeles
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago

Mi az a gotomarketing PRO?

Mélyvíz, csak haladó vállalkozóknak!

A gotomarketing PRO egy fajta "Marketing Commando teljeshozzáférés bérlet", amiben szerepel:

 • belépőjegy a Marketing Szuperkonferenciára*
 • belépőjegy a Marketing Expo-ra**
 • korábbi Marketing Szuperkonferencia előadások felvételei(feltöltés folyamatosan)
 • korábbi Marketing Expo plenáris előadások felvételei(feltöltés folyamatosan)
 • ingyenes belépés a meetup-okra
 • A zárt Facebook csoportban Wolf Gábor válaszol a kérdéseidre(És a a gotomarketing alaptagságban? Ott Gábor havonta vállalkérdezz-felelek élő videót)
 • Megkülönböztetett jelzés a konferenciáinkon a gotomarketingPRO tagok számára

* A Marketing Szuperkonferencia jegy 10 havi folyamatos tagság után"nyílik ki", illetve éves díj fizetés esetén azonnal.

** A Marketing Expo jegy 3 havi folyamatos tagság után "nyílik ki",illetve éves díj fizetés esetén azonnal

gotomarketing PRO tagok üzenete:

Los Angeles
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago

Gyakran ismételt kérdések

Mivel a tagság a havidíjak automatikus levonásával működik, valamint egyes extra termékeket és szolgáltatásokat a tagok egy kattintással vásárolhatnak meg, ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. A céges bankszámládhoz elvileg jár kártya is. Ha még nincs, gyerekjáték ilyet rendelni a bankodtól, de mindenképp olyat igényelj, amivel tudsz online vásárolni!
Mivel a Facebook segítségével tudsz belépni a zárt könyvtárba, és a Facebook profiloddal tudod csak használni a zárt csoportot, ezért szükséges a gotomarketing előfizetéshez a Facebook profil. (A személyes Facebook profiloddal lehet belépni, céges / közszereplő oldallal nem) A heti élő videókat is a Facebook-on tudod csak követni élőben. Még nincs Facebook profilod? Kattints ide:
Hogyan lehet Facebook profilt létrehozni, lépésről lépésre >>
Igen, a gotomarketing tagság céges költségként elszámolható. Minden egyes tranzakcióról automatikusan küldünk ÁFÁ-s számlát a regisztrációkor megadott email címedre.
Mivel mindent megtettünk, hogy a havidíjakat a legjobb áron kínáljuk, ezért további kedvezményt nem tudunk adni. A tagság személyhez kötött, nem céghez. Ráadásul eltérő lehet, hogy a cégtől az egyes emberek meddig maradnak a cégnél, vagy meddig maradnak gotomarketing tagok. Ezért ha többen szeretnétek csatlakozni, kérjük, hogy mindenki különkülön vásároljon tagságot.
A legjobb, ha van céges, dombornyomott bankkártya. Lehetőleg NE a privát bankszámládhoz kötött bankkártyával fizesd, hiszen ne az adózott jövedelmedből vonja le a bank a tagdíjadat. A tagdíj elszámolható céges költségként, ezért legjobb, ha a céges kártyával fizeted.
Erre a bevált gyakorlat, hogy megkéred a cég ügyvezetőjét, hogy a cég fizesse a gotomarketing tagdíjadat. Regisztráció közben megkérheted az ügyvezetőt, hogy üljön a géped elé és adja meg a cég bankkártya adatait az online fizetéshez.
Még csak gondolkodsz a vállalkozáson? És már is gotomarketing tag szeretnél lenni? Wow, korán kezded! Akkor egyelőre fizesd a tagdíjat a privát bankszámlád kártyájával, és majd amikor megalapítod a cégedet, akkor át tudsz váltani a céges bankkártyára.
Gondoltunk erre is :) Fogsz kapni figyelmeztetést, és a Profil oldalon könnyen megadhatsz egy új kártyát, így fennmarad az előfizetésed folytonossága.
Igen, a Simple Pay rendszere elfogadja a külföldi bankkártyákat is, nemzetközi cég vagyunk, úgyhogy regisztrálj bátran!
Már egyetlen havidíj befizetésével hozzáférsz a Könyvtárunk legnagyobb részéhez. Mint a Netflix-en, a filmeket nem lehet letölteni, tehát ha egy hónap alatt nekiesel és intenzíven végignézed az összes tananyagunkat, akkor hajrá! Viszont az élőkről, a Facebook csoportról, a meetup-okról le fogsz maradni :( Akkor legyél tag, ha a céged miatt FOLYAMATOSAN szükséged van marketing támogatásra, iránymutatásra, partnerekre.
Igen, de ezt évente csak egyszer teheted meg. Ha már tag vagy, a zárt honlapra való belépés után találsz egy Profil menüpontot, ott tudsz majd szintet váltatni.
Igen. Ha már tag vagy, a zárt honlapra való belépés után találsz egy Profil menüpontot, ott tudsz majd váltatni a havi és az éves díj fizetése közt.
Erre a szolgáltatásunkra NEM kínálunk garanciát, mivel már az első havidíj kifizetésével annak közel százszorosát kapod meg ellenértékként. Ha még nem ismersz minket, és nem bízol bennünk, kérlek látogasd meg a 100 ezres követőbázisú Facebook oldalunkat, vagy a kb 1 milliós nézettségű YouTube csatornánkat először. Ha előfizetsz, 1 havi díj ára lesz a maximális veszteséged.
Írj egy email-t a hello@marketingcommando.hu címre, vagy hívj munkaidőben a 06 80 890 808 -as ingyenes telefonszámunkon, és 1 munkanapon belül töröljük a tagságodat, valamint megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését. De vigyázz, mert a lemondásnak következményei vannak, lásd következő pont.
Nem. Ha éves előfizetést választasz, és az év lejárta előtt lemondod, akkor az év lejártáig marad érvényes a hozzáférésed, utána automatikusan törlődik.
A gotomarketing egyik fő értéke a közösség, és a hűséges tagok, a marketing mellett elkötelezett tagok. Ezért nem támogatjuk a csiki-csuki tagokat. Amikor valaki először lemondja a tagságát, 6 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön és másodszor is lemondja, akkor végleg kizárjuk a gotomarketing-ből. Igen, szigorúak vagyunk, de ezt a hűséges tagjaink nagyra értékelik, mert ettől lesz minőségi és zavartalan a közösség.
Kösz az őszinteséget. Azt javaslom, hogy fizess elő egyetlen hónapra, gotomarketing alapszintre. Ez 5000 Ft+áfa. Ezért cserébe hozzáférsz egy hónapig a könyvtárhoz. Belépést kapsz a zárt Facebook csoportunkba egy hónapra. Nézz körül. Több mint 1 millió forintnyi tananyagot, értéket, kapcsolatot fogsz itt találni. Ha a hónap végén úgy döntesz, hogy nem éri meg, csak szólj pár nappal az első hónap lejárta előtt, és töröljük a tagságodat, és az egész kaland csak 5000 (+áfa) forintba került. Ha még ebben is bizonytalan vagy, akkor kösz szépen, hogy megfontoltad a gotomarketing tagságot, de akkor ez nem Neked való. Ha mégis benne vagy, akkor katt az oldal alján a gombra!
gotomarketing gotomarketing PRO

Könyvtár
Marketing Commando tananyagokhoz való hozzáférés

Élők
heti Facebook élő videó + a korábbiak archívuma + hanganyaga

Meetup:
Részvételi lehetőség a tematikus meetup-okon, ami exkluzív a gotomarketing tagok számára

(havi 1 alkalommal)

(minden alkalommal ingyenes)

Zárt Facebook csoport
a tagok számára

Havi kérdezz-felelek élő

Külön Zárt Facebook csoport, ahol Wolf Gábor válaszol a kérdéseidre hétköznaponként

Marketing Expo jegy és a korábbi Expók plenáris előadásainak felvételei
*3 havi PRO tagság után, vagy éves díj fizetése esetén

Marketing Szuperkonferencia jegy és a korábbi MSZK-k videó felvételei (amik elérhetők)
*10 havi PRO tagság után, vagy éves díj fizetése esetén

Havidíj

4990 Ft+áfa
(vagy 54 890 Ft+áfa / év)
19 990 Ft+áfa
(vagy 199 900 Ft+áfa / év)

Kinek ajánljuk:

Akinek a marketing még új, talán 1-2 marketing eszközt használsz. Bővíteni szeretnéd, jobb stratégiával, marketing tervvel. Profivá válni és élvezni az eredményét Haladó vállalkozóknak / marketingeseknek, aki a Marketing Szuperkonferencia szintet és társaságot keresi, haladó fogásokkal, elsőként a piacodon.

Kérlek, válassz:

csatlakozom a
gotomarketinghez
Érdekel a PRO
kérek infót

A sikeres emberek döntésképesek

"Ezen még gondolkodnom kell" - köszönjük, de nem kérünk döntésképtelen embereket. Itt és most pontosan el tudod dönteni, hogykell-e Neked a gotomarketing tagság, vagy sem. Szóval dönts most,spórolj meg időt magadnak és nekünk is. Nem fogunk remarketinggelüldözni. Nem fogunk emailekkel üldözni. Mondj igent, vagy mondj nemetmost, csak ne akarj "még gondolkodni rajta". Egy jó marketinges gyors és határozott döntéshozó.

Válassz tehát:

*A gotomarketing és a PRO díja céges költségként elszámolható

Mi gangolunk előre a marketingünkkel - ne maradj le!