Kepek
Kapocs
 
 
Hallot-r

Minden, amit tudnod kell a
Marketing Commando-ról...

   
A Marketing Commando Magyarország kis- és középvállalatainak első és mai napig egyetlen marketing tanácsadója, amely tudását, tapasztalatát az elektronikus 97 napos vevőduplázó programon keresztül ingyenesen is megosztja partnereivel. 

A Marketing Commando küldetése, hogy a profi marketing révén:
  • céged sikeresebben szerezhessen új ügyfeleket...


  • meglévő ügyfeleid gyakrabban járjanak vissza vásárolni, és többet költsenek...


  • növekedési céljaidat a marketing révén céged hamarabb érhesse el...
Küldetésünk a cégedet versenyképesebbé, sikeresebbé tenni az által, hogy egy olyan marketing és értékesítési szaktudást nyújtunk, ami eddig csak a multinacionális óriásvállalatoknak volt elérhető. 

A Marketing Commando kizárólag külföldi tapasztalattal is rendelkező, korábban multinacionális cégek magyarországi marketingcsapatában dolgozó szakembereket alkalmaz tanácsadóként. 

Tapasztalatunk szerint csak azok a cégek képesek hosszú távon talpon maradni, vagy stabil növekedést elérni, akik folyamatos, tudatos marketingtevékenységeket végeznek. Marketing nélkül a cégek könnyen elesnek a növekedés lehetőségétől, kiszorulnak piacukról, illetve gyakran ügyesebb konkurensük áldozatává válnak. 

A Marketing Commando eddigi eredményei magukért beszélnek:
  • egy ügyfelünk, akinek IT szolgáltatási üzletága évekig stagnált, 2000-ről 2001-re közel 250%-os forgalmi emelkedést ért el miután a Marketing Commando újrapozícionálta a kínálatát...


  • Egy internet szolgáltató ügyfelünk 2002 végén a közösen tervezett év végi kampányuk révén annyi új előfizetőt szerzett két hét alatt, mint előtte egész évben...


  • de a legkisebbeknek is állunk rendelkezésére: egy Budapest külkerületén működő ügyfelünk pozicionálási és kommunikációs stratégiánk eredményeképp ma nagyobb piaci részesedéssel rendelkezik kategóriájában, mint multinacionális ellenfelei...
A céged számára is ezt ígérjük: marketing taktikáink és stratégiáink sikert hoznak ügyfélszerzésben és megtartásban már rövid- és középtávon is. 

Rendeld meg a Marketing Commando szolgáltatásaitmarketing anyagait még ma, hogy céged is végre megtapasztalja: a professzionális marketing nem kiadás, hanem a legjobb, a leggyorsabban megtérülő befektetés!

 


Elérhetőségek

E-mail küldés

Ingyenes telefon: 
06 80 890 808 

Fax:
(27) 590 981

Levelezési cím:
2133 Sződliget, Pf 27.

 

Wolf Gábor Wolf Gábor
marketing tanácsadó
a Marketing Commando alapítója

További információ Gáborról >>

 

Nyirő Réka Nyirő Réka
marketing tanácsadó
B2C specialista

További információ Rékáról >>

 

Janata Krisztina Janata Krisztina
kkv marketing tanácsadó, szövegíró, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola dímzetes docense, ahol a Kisvállalati Marketingasszisztens képzés c. tantárgyat oktatja.
További információ
Krisztináról >>

 

Marketing Commando Tanácsadó Betéti Társaság 
Cégjegyzékszám:
Cg. 01-06-744.373
Nyilvántartja a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság 
Székhely: 1121 Bp Ördögszikla köz 6.
Levelezési cím: 1121 Budapest, Ördögszikla köz 6.