Kepek
Kapocs
 
 
Hallot-r

Végre ... könnyen követhető és azonnal gyakorlatba ültethető marketing tananyagok a növekedni vágyó kis- és középvállalat számára...

 
  Most végre ráteheted a kezedet arra a tudásra, arra a tapasztalatra és gyakorlatra, aminek az elsajátítására és tökéletesítésére mi éveket és milliókat szántunk, sokszáz céggel működve együtt, rengeteg marketing akciót végigtervezve, kivitelezve, mérve, tökéletesítve... és közben szorgalmasan jegyzetelve.

Az itt szereplő marketing "használati utasítások" egyetlen célja, hogy a cégednek sokkal jobb legyen a marketingje, mint a konkurenseidé.

 

Navigátor Marketing Magazin

Navigátor Marketing Magazin Minden, ami a havi marketingfeladataidhoz kell:
kész reklámszövegek, marketing ötletek, instant kampányok, raktárkészlet-kipucoló stratégiák...
... és ehhez most csak annyit kell mondanod, hogy "Talán!" 

 

 100% garancia

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy az alábbi tananyagokkal elégedett leszel, és a segítségükkel jelentős sikereket fogsz elérni a marketingedben, hogy mindegyikre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Csak küldd vissza, és a teljes vételárat megtérítjük.

A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel rendelheted meg az alábbi anyagok bármelyikét:

Hipnotikus Reklámszövegek - Ha saját kezűleg írod céged marketing anyagait: reklámjait, direct mail-jeit, weboldalad szövegét, akkor ez a kötelező segédlet pontosan megmutatja, hogy mik azok a régi és új trükkök, amik felkeltik a figyelmet és eladják a portékádat, és hogy mi a teendő ha csak ülsz a papír előtt és semmi nem jut az eszedbe... Több info és megrendelés...