Hadd kezdjem egy kis kendőzetlen dicsekvéssel: pénteken a Marketing Tervezés 2008 konferenciánk sikerrel zárult le 1541 résztvevővel, amivel tudtom szerint ez lett a valaha megrendezett legnagyobb marketing konferencia Magyarországon!

Köszönöm még egyszer mindenkinek, aki ott volt, aki egy napon át megtisztelt minket a jelenlétével és a figyelmével!

Két gyors bejelentés:

1) Az idézetek, amit sokan kérdeztek

A konferencia kezdete előtt a vásznon a kedvenc üzleti idézeteim voltak láthatók. Mivel többen is kérdeztétek, hogy ezt meg lehet-e kapni, úgy döntöttem, hogy ezt nem csak azoknak adom oda, akik megrendelték a konferencia felvételét, hanem mindenkinek korlátlanul letölthetővé teszem, voilá:

Letöltés: "A 34 legkedvesebb idézetem" (pdf) >>

Ha tetszenek az idézetek és meg akarod köszönni, akkor azt azzal teheted meg a legjobban, ha továbbküldöd az ismerőseidnek - ügyfelek, beszállítók, partnerek - szerintem nekik is tetszeni fognak!


2) A konferencia felvétele

Mostantól a tréningjeinkről, konferenciáinkról NEM készülnek hangfelvételek, a pénteki volt az utolsó - így ha nem akarsz lemaradni az ezeken megosztott információkról, és persze nem akarod eldobni magadtól azokat az eredményeket, amiket ezek az itthon még alig ismert marketing titkok hozhatnak Neked, akkor az egyetlen lehetőséged személyesen jelen lenni a rendezvényeinken! Azt hiszem az eddigi résztvevők megerősíthetik, hogy nagyon megéri.

A Marketing Tervezés 2008-ról még készült egy hangfelvétel, így februárban megvásárolható lesz:

  • a konferencia hangfelvétele CD-n
  • a kivetített diák kinyomtatva és CD-n

Összesen 19 900 Ft+áfa áron. Előrendelés hamarosan!


3) Az a bizonyos "Jolly Joker" marketing eszköz

Mit szólnál még egy ajándékhoz? Itt van ez a spéci marketing eszköz, amiről meg vagyok győződve, hogy a céged ÖSSZES marketing problémáját megoldhatná! Annyi vevőt szerezhetne Neked, amennyit csak akarsz, annyi profitot hozhat, amennyit nem szégyellsz, és úgy venné rá a régi vevőidet is az újravásárlásra, hogy sírni fogsz az örömtől!

Egy ilyen marketing technikát önzés lenne titokban tartani előttetek - ezért úgy döntöttem, hogy erről a Jolly Joker technikáról készítek egy anyagot, amit még a jövő héten ingyenesen elérhetővé teszek, viszont a jellegénél fogva nem tudom online letölthetővé tenni, hanem ... de erről többet pár napon belül!